POSAO

ZAPOSLITE SE DUGOROČNO SA SOPSTVENIM UDELOM U FIRMI SAMO NA OSNOVU VAŠEG RADA, DOPRINOSA RAZVOJU KOMPANIJE
VAŠ REZIME:
- Vi ste IT profesionalac, koji nije angažovan, razume IT tržište, ima znanje i ne želi da gubi vreme klikanjem po sajtovima i oglasima za sitne pare i u korist drugih!
- Želite da počnete sa ozbiljnim poslom u svojoj profesiji, gde će Vaš rad (doprinos), biti uredno evidentiran i samo rad će biti Vaše sopstveno ulaganje, a kasnije sledi i materijalna nadoknada.
- Razumete moć interneta i internet marketinga, i svesni ste koliku cenu može da dostigne jedan sajt sa ozbiljnim saobraćajem

NAZIV PROJEKTA
KOMPJUTERIJA- prva srpska onlajn IT enciklopedija

KONCEPT PROJEKTA
- Vaš zadatak je da pišete stručne IT tekstove za sajt KOMPJUTERIJA
  (http://kompjuterija.tk  http://kompjuterija.blogspot.com/)
- Svi Vaši tekstovi će biti uredno evidentirani, provereni i objavljeni, sa vašim imenom u potpisu, tako ćete biti i lično promovisani.
- Cilj je da veći broj autora piše za sajt, tako će brže rasti njegova vidljivost za pretraživače, njegova popularnost, posećenost i njegova cena.
- Vaš udeo će biti uredno evidentiran i pravno utemeljen, a nakon dostizanja zadovoljavajuće tržišne vrednosti sajta, počeće se sa mesečnom isplatom svim autorima prema učinku.
- Znači ovo je preduzetnički poduhvat gde sve zavisi isključivo od Vas, i šansa da sami utičete na svoju budućnost. Za one koji imaju dopunsku ideju, sugestiju, predlog sve opcije su otvorene.

PRIJVLJIVANJE
Prijave možete slati na mail- balkantrade2012@gmail.com ili preko kontakt forme na sajtu. Merodavno za Vaš prijem u grupu licenciranih autora sajta biće kvalitet i stručnost Vaših tekstova.
NAPOMENA
Posebno će se voditi računa da ne bude kršenja nečijih autorskih prava ili povreda intelektualne i druge svojine, što znači Vaši postovi moraju biti autentični i samo vaši.

Dobrodošli!!!
KOMPJUTERIJA-Prva IT onlajn enciklopedija na srpskom jeziku

Нема коментара:

Постави коментар